X
 15.10.2015 Технологија

Апликации кои ќе го променат вашиот студентски живот


Студентите веќе одат на предавања и се зафатени со задачи, проекти, па можеби и тестови, но да не се заборави и социјалниот живот. Како што сме навикнати на денешницава, постојат и апликации со кои може да се организирате за време на студентскиот живот, односно академската година.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија