X
 01.08.2015 Култура

Лагите кои ни ги сервира Холивуд

Според филмовите, една магична хемикалија наречена хлороформ е чудесна - само нанесете од неа на парче материјал и ставете го материјалот на устата на непријателот и проблемот е решен.

Зошто не ја користиме хемикалијата? Затоа што тоа е само една од лагите кои ни ги сервира Холивуд преку филмовите.

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура