X
 05.08.2015 Образование

Лекции кои, всушност, ги научивме на училиште


Додека се подготвувате за почеток на испитната сесија, предавањата или учебната година, потсетете се на добрите скриени страни од образованието, освен оние очигледните.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование