X
 05.08.2015 Живот

Најдобриот доктор на светот!

Доктор кој максимално се труди ставањето на вакцина да го направи небезболно за ова дете. И секако, успева во тоа.

На светот му требаат вакви луѓе и доктори!

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот