X
 11.09.2015 Живот

Што останува на крајот на животот?


На крајот на животот, што посакуваме најмногу? За многумина, тоа е удобност, почит и љубов. БЏ Милер е лекар кој се труди да создаде достоинствен крај за сите свои пациенти.

Издвојте време за да го погледнете неговиот говор на ТЕД-конференција.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот