X
 16.09.2015 Живот

Дали знаете да управувате со парите?


Проверете дали знаете да управувате со парите со едноставен тест. Имате само 8 прашања кои треба да ги одговорите. На крајот го добивате резултатот. 

Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот