X
 17.10.2015 Технологија

Колку "тежат" директорите на најголемите ИТ-компании?

 
Интернетот го промени бизнисот низ целиот свет во последниот период. Доколку судиме од заработувачките на извршните директори на ИТ-компаниите, со интернетот може да се направат многу пари. Ова се проценетите вредности на извршните директори на омилените интернет-компании.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија