X
 06.11.2015 Образование

Образованието низ светот денес


Моментално низ светот се одвиваат барем неколку протести од страна на студенти кои бараат подобро образование. Дел од нив бараат бесплатно образование, а некои бараат бесплатен јавен превоз. Во текот на изминатиот ден се случија овие настани во областа на образованието...

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование