X
 19.12.2015 Образование

Квиз: Колку ги познавате светските јазици

Поголемиот дел од човечката популација зборува 83 јазици. Останатите 3.500 лесно исчезнуваат.
Проверете колку вие имате познавање од некој од јазиците.
Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование