X
 15.02.2023 Живот

Анкета: Дали сте биле жртва на булинг или насилство во училиште?

Булингот и насилството во училиштата - проблем кој како да е вулкан, па одвреме-навреме еруптира. За насилство во училиштата, без разлика дали е меѓу ученици или ученици и наставници, често се пишува, но тоа одново и одново се појавува во некаква форма.

Затоа решивме да направиме анкета и да ве прашаме дали вие или вашето дете имало такво искуство и дали и како се решил случајот.

Анкетата е кратка и анонимна, ги очекуваме вашите одговори.

*оваа анкета не е на научна основа

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот