X
 15.04.2019 Живот

Издавачкиот центар ТРИ ѝ донира книги на школската библиотека во ООУ„Крум Тошев“

Во рамките на својата кампања „Фраерски е да се чита – недела на кул книги во ТРИ“, чија цел е поттикнување на свеста на младите за читањето и приближување на книгата до нив, издавачкиот центар „ТРИ“ го збогати фондот на школската библиотека во ООУ „Крум Тошев“ од с. Трубарево со одбрани книги за млади.
Од денес учениците ќе имаат на располагање нови 200 извонредни наслови преку кои се обидуваме да им го доближиме чудесниот свет на книгата и да ги поттикнеме таа да им стане секојдневие и верен пријател во животот.Искрено се надеваме дека учениците ќе уживаат во новите авантури што ги чекаат меѓу кориците.(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот