X
 15.06.2024 Образование

(ВО ЖИВО) Панел дискусија на тема: Воспоставување на нови стандарди во СТЕМ едукацијата

Иновација, нови трендови и предизвици во современото образование на децата.

Гости и учесници на панел-дискусијата ќе бидат Д-р Тамара Ќупева од Институтот за македонска литература, професорот д-р Кирил Барбареев од Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип и Валентина Динова, косопственик на IQ UP! франшизата.

Панел-дискусијата ќе може да се проследи во живо на ОВОЈ ЛИНК во 11:00 часот.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование