X
 15.07.2020 Образование

ВИДЕО - Образованието е најмоќната алатка со која може да го промените светот, им вели на студентите, професорката Бисера Костадиновска-Стојчевска

Минатиот месец Факултети.мк направи онлајн-анкета во која ги запрашавме студентите кој наставник заслужува пофалба за трудот што го вложил во организирањето на онлајн-наставата.

Меѓу оние за кои студентите испратија најмногу пофалби се најде и професорката Бисера Костадиновска-Стојчевска од Педагошкиот факултет при Универзитетот „Св. Климент Охридски“ од Битола. За неа студентите рекоа дека е најпосветена на својата работа:

- Посветува најмногу внимание колку учиме и дали разбираме.

- Ни закажува и по неколку термини за предавање за да се осигури дека сме разбрале.


Сега ние ја прашавме неа што има да им каже на студентите.

Погледнете ја целата нејзина порака:


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование