X
 18.02.2016 Живот

Места кадешто може да најдете хонорарна работа

Сè повеќе луѓе денес работат во својот дом или во омиленото кафуле, а според некои експерти, трендот нема да исчезне во иднина, туку ќе се зголеми. Ова изгледа како сон за многу луѓе.


Податоците од САД велат дека дури 34% од националната работна сила се хонорарци кои работат од дома и немаат фиксно работно време. Голем дел од луѓето работат и хонорарни работи покрај фиксните за да заработат дополнително. За некој што сега почнува со ваква работа, тешко е да се најдат клиенти и да се докаже знаењето. Како да започнете? Со наоѓање на вашето место за работа; секако.

Подолу најдете 25 линкови составени од „Skillcrush“ кои водат до интернет-страници кадешто може да заработувате со нудење на вашето знаење и вашите вештини.

Работа од областа на технологијата

1. Smashing Jobs

2. Mashable Job Board

3. Coroflot

4. Working Nomads

5. Authentic Jobs

6. GetACoder

7. WP Hired

8. Problogger Jobs

9. Krop

10. Stack Overflow Careers

Интернет-страници со регистрирање

11. Traction

12. Matchist

13. Gigster

14. Folyo

15. OnSite

16. Gun.io

17. Crew

18. Hirable

19. Envato Studio

20. Juiiicy

Останати популарни интернет-страници

21. LocalSolo

22. SimplyHired

23. Freelancer

24. Upwork

25. Guru


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот