X
 18.02.2016 Образование

Повик за школување во АмерикаОтворени понуди за средношколци од II и III година

Доколку имате амбици за школување во странство или пак визија за студирање во странство , оваа програма е идеална за Вас. Коузон Ви обезбедува запишување во реномирани средни школи во Америка , престој во избрано семејство и многу други бенефити.

За да бидете учесник во оваа програма треба :

1. Да зборувате англсики
2. Да имате просек на оценки во предходните години на школување од најмалку 4.0
3. Да имате желба да ја промените средината на живеење и школување
4. Да имате родители кои ќе Ве поддржат во оваа идеја.

Процесот на аплицирање е отворен до 15 Март .

Доколку имате потреба од дополнителни информации Ве молиме слободно контактирајте не на info@kouzon.com.mk

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование