X
 10.06.2016 Технологија

Нова социјална мрежа која ви овозможува да заработувате париДали сте посакале да работите за себе, да патувате низ светот и да ја имате можноста да правите пари и се’ тоа од дланката на вашата рака!? Сега можете! Сфатете го како спој на Facebook, Instagram и Freelancer.

Новата платформа ‘ezyShot’ пред скоро време го лансираше својот нов елегантен дизајн и врвни функции кои сигурно ќе го привлечат вниманието на многумина.

ezyShot ви ја дава слободата да водите своја ‘виртуелна продавница’. Им дава на корисниците можност да се претплаќаат, да праќаат пораки, да симнуваат и побаруваат содржини, и се’ тоа за вистински пари! Колку поинтересни содржини генерирате, толку ќе имате повеќе следбеници и ќе правите повеќе пари!

ezyShot има одличен систем за реферали, па така, секој корисник кој ќе го внесе вашето корисничко име во полето ‘Who Referred You’, ќе добие 20 ezyCoins (‘парички’), додек пак вие ќе добиете 30 ezyCoins! Како гест на добредојде, може да добиете и 30 ezyCoins доколку го искористите табот за промоции и внесете ‘MONEY’ во даденото поле откако ќе се регистрирате.

Лесно е да се почне, едноставно симнете ја Андроид апликацијата од Google Play Store или регистрирајте се на веб-сајтот.

Без разлика дали сте уметник, модел, тренер, музичар, забавувач, гејмер или само сакате да фотографирате или да правите видеа, оваа платформа може да биде вашата шанса за да почнете да заработувате сероизни пари!

6 едноставни чекори како да правите пари со ezyShot

1 Чекор: Регистрирајте се на www.ezyshot.com или симнете ја апликацијата од Google Play Store , прикачете неколку слики на вашиот профил и осигурете се дека сте го отвориле вашиот профил за јавноста.

2 Чекор: Објавете некоја привлечна содржина. Корисниците може да објавуваат на нивните сопствени профили, на јавен ‘ѕид’, или во нивната приватна папка. Вашата приватна папка ви заработува пари по принципот pay-per-download (плаќање по симнување). Колку повеќе луѓе ќе се претплатат на вашиот профил, толку повеќе месечни приходи ќе добивате.

3 Чекор: Комуницирајте со други корисници преку ezyShot сервисот за пораки. Може да поставите сопствена цена за тоа колку чини другите да ве контактираат вас.

4 Чекор: Реферирајте други луѓе за платформата. Кога некој друг ќе се регистрира на ezyShot и ќе ве стави вас како негова референца, и двајцата инстантно ќе добиете ezyCoins (ezyShot има сопствена внатрешена валута). Сајтот исто така им ја нуди можноста на корисниците да станат “Premium Referrers” за постојано да заработуваат пари од тие кои ги реферирале.

5 Чекор: Понудете им на другите некои онлајн услуги. Може да додадете 3 услуги на ezyShot платформата и да ги понудите на другите корисници. Тие може да ја одразуваат вашата експертиза во одредено поле или да бидат едноставно чудни – зависи од вас!

6 Чекор: Развивајте го вашиот профил. Поканете ги вашите следбеници од другите социјални медиуми да ве заследат и на вашиот нов ezyShot профил.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија