X
 26.10.2016 Наука

ВО ЖИВО од вселенската станица на НАСА

Доколку видеата во живо на „Facebook“ не ве возбудуваат многу, тогаш бидете подготвени да бидете воодушевени од вселенската станица „NASA ISS„ која оди во живо на „Facebook“ за да го покаже неверојатниот поглед на Земјата од горе. „Facebook“ страната „INTERESTINATE“ има во моментот повеќе од 100.000 гледачи во реално време, а видеото веќе е споделено од над 100.000 „Facebook“ профили.

Гледачите, исто така, учествувале на 20 минутното видео во живо на „Facebook“ со интересни прашања на кои одговарале астронаутите.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Наука