X
 23.11.2016 Настани

Психеско П vol.3: Психологија во акција

За сите психолози и љубители на психологијата, бидете дел од ПСИХЕСКОП Vol.3 настан кој традиционално се одржува секоја година


Бидете дел од уште еден викенд овој пат посветен на применета психологија и разгледување на одделни правци во психологијата. Како дел од овогодинешниот настан Психескоп, повеќе предавачи од различни области преку предавања и работилници ќе ги претстават правците од психологија во кои тие дејствуваат.

Ќе имате прилика да се запознаете со теми од областа на:
- Организациска психологија
- Спортска психологија
- Криминалистичка психологија
- Невропсихологија

Агенда:

Петок 25.11.2016

17:00 – 17:30    Регистрација

17:30 – 18:00    Отворање на настанот

18:00 – 18:45    Воведно предавање
дип. психолог Даниела Недeлкова

18:45 – 19:00    Кафе пауза

19:00 – 20:00    Организациска психологија – ( предавање )
проф. д-р Калина Сотироска Иванова

20:00 – 20:30    Затварање на првиот ден

Сабота 26.11.2016

11:00 – 11:30    Регистрација

11:30 – 12:30    Спортска психологија (предавање)
Проф. д-р Ленче Алексовска Величковска
(Декан на ДИФ)

12:30 – 12:45    Кафе пауза

12:45 – 13:45    Спортска психологија (работилница)
Проф. д-р Ленче Алексовска Величковска
(Декан на ДИФ)
13:45 – 15:00    Пауза за ручек

15:00 – 16:00    Невропсихологија (предавање)
М-р Тина Васков ( центар за невропсихологија, психотераапија и психологија "КОГНИЦИЈА" )

16:00 – 16:15    Кафе пауза

16:15 – 17:15    Невропсихологија (работилница) М-р Тина Васков ( центар за невропсихологија, психотераапија и психологија "КОГНИЦИЈА" )

17:15 – 17:30    Kафе пауза

17:30 – 18:30    Криминалистичка психологија (предавање)
дип. психолог и Гешталт терапевт Марија Стојкоска - Василевска

18:30 – 18:45    Кафе пауза

18:45 – 19:45    Организациска психологија (работилница)
дип. психолог и HR специјалист Ирена Ѓоршев

19:45 – 20:00    Затварање на настанот


(агендата е подложна на промени)

Влез: Бесплатен!

Дојдете, научете, забавувајте се!

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Настани