X
 16.05.2017 Уметност

Овие илустрации се направени во „Paint“... Не верувате? Зумирајте!

Пет Хинс, кој немал трпение да научи да работи со Photoshop, ја илустрирал неговата електронска книга со помош на стариот Microsoft Paint. Имено, тој ја користел програмата да ја илустрира неговата новела „Camp Redblood And The Essential Revenge”.

илустрација

Ако ова не Ви се чини веројатно, тој вели да ги зумирате сликите за да сфатите дека навистина се направени во таа програма.

ГАЛЕРИЈА
 
Подготвил: М.Д.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Уметност