X
 11.09.2017 Забава

Генијални веб-страници што не сте знаеле дека постојат

За сите оние што сакаат да бидат поорганизирани, да следат одлични зделки и да научат нешто плус, ова се веб-страниците што ќе им помогнат во тоа.

1

„Trello“ - Веб-страница што организира белешки, картички и табели, а потоа лесно ги споделува со другите.

„Camel Camel Camel“ - Оваа веб-страница ви овозможува да го добиете секој попуст на „Амазон“ разгледувајќи ги историите на цените и поставувајќи аларми за цените.

„Socratic“ - Оваа веб-страница користи вештачка интелигенција за предавање на предмет според вашата брзина и вашиот стил на учење.

„DownForEveryoneOrJustMe“ - Набрзина видете дали одредена веб-страница не функционира кај сите или само кај вас.

„PasteBin“ -
Копирајте белешки или текстови, а потоа креирајте линк што ќе можете да го споделите меѓу пријателите.

2

„A Soft Murmur“ - Веб-страница што свири микс од звуци како дожд, бранови и грмотевици за да ви помогне да останете фокусирани.

„RANDOM“
- Потребна ви е „случајна“ листа на броеви за лотарија или за да одлучите за нешто? Овие броеви се генерирани со користење на атмосферска врева.

„10MinuteMail“ -
Ако сакате да се регистрирате за онлајн-сервис, но не сакате да добивате спам-мејл, оваа страница ќе ви создаде е-сметка што ќе исчезне после само 10 минути.

„Mathway“
- Напишете ја која било равенка и оваа страница ќе ја реши за вас.
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава