X
 17.08.2020 Живот

За сѐ што им замерувате на децата, тие тоа го виделе токму кај вас!

Кој е вистинскиот рецепт за ДОБАР родител? Врз основа на долгогодишно искуство и разни истражувања, стручни лица направиле 10 правила, кои јас ги нарекувам заповеди, за УСПЕШНО родителство. Ако ништо друго, ќе ви помогнат да нe бидeтe родители кои:

- работат ЕДНО…
- мислат друго…
- и очекуваат сосема ТРЕТО од нивните деца.

Јас се трудам да ги применувам и со моите деца и со моите ученици.

Прочитајте ги на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот