X
 17.04.2020 Живот

Логопедски игри за дома со децата, предлог од Светлана Трнинкова

Децата учат правилно формирање и изразување со реченици. Логопедот Светлана Трнинкова подготви игри за деца од 3 до 7-годишна возраст. Родителот и детето можат да ги играат во пар, а наставниците и воспитувачите можат да ги приспособат за повеќе деца сè до завршно прво одделение.

Прочитајте ги на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот