X
 18.03.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: Зборови со исто или со слично значење

Владанка Димитрова-Урошева, еден од едукаторите во „Бибиверзум“ и професор по одделенска настава, подготви вежба за зборови со исто или со слично значење за ученици од 4. одделение по предметот македонски јазик.

Вежбата прочитајте ја на следниот ЛИНК.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование