X
 20.05.2020 Живот

Детето на пријателка е агресивно и ги повредува моите деца

Имам пријателка со која сме многу блиски, но детето и е премногу агресивно кон моите деца. Во една ситуација ја удри мојата помала ќерќичка на подот и потоа таа имаше голем оток. Јас веднаш си заминав дома, не се расправав, но речиси секоја средба ни завршува со тоа моите деца да се повредени од нејзиното дете.

Ова е дел од прашање на читателка упатено до психолозите и психотерапевти, соработници на Деца.мк.
Одговорот на Наташа Маџевска, прочитајте го на овој ЛИНК.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот