X
 25.02.2017 Технологија

Која е најдобрата опција за заклучување на екранот?

Ако го изгубите вашиот телефон, колку сте сигурни дека оној што ќе го пронајде би можел да има пристап до вашиот живот? Можеби вашиот телефон има код, пин или одредена шема, меѓутоа како што објаснува видеото подолу, некои екрани не се толку ефикасни за заштита од натрапници. Видеото подолу објаснува кои се најдобри и најбезбедни за користење.

Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија