X
 25.11.2019 Живот

Тестот на Сигмунд Фројд

Мини-тест на Сигмунд Фројд со кој ќе откриете кои ви се приоритети во животот.

Во вашиот дом истовремено се случуваат пет работи. По кој редослед би ги решиле.

1. Ѕвони телефонот.

2. Плаче бебето.

3. Некој тропа или го извикува вашето име на влезната врата.

4. Сте ги оставиле алиштата да се исушат, а почнува да врне.

5. Сте ја заборавиле чешмата во кујна, а лабавото веќе претекува.

Скролај малку подолу за да ги прочиташ одговорите.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Одговори:

 
Секоја точка претставува нешто во вашиот живот.


1. Телефонот = работа

2. Бебето = семејство

3. Вратата = пријатели

4. Облеката = пари

5. Чешмата = секс

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот