X
 27.02.2022 Забава

Визуелна загатка: Кој конец води до бананата?

Исто како мускулите, и на мозокот му е потребно вежбање за да остане во добра форма. Еден од најдобрите начини за вежбање на мозокот е тестирањето на способноста за набљудување.

Во задачата во продолжение треба да откриете кој конец води до бананата. Одговорот ќе го пронајдете подолу.


Фото: BrightsideФото: Pixabay


Одговорот е конецот под број 2. Дали успешно ја решивте задачата?


Фото: Brightside

Извор: Novosti
Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава