X
 28.04.2020

Учиме со Биби и Боби: Да изработиме музички инструменти

Магдалена Петреска, едукатор во „Бибиверзум“ предлага креативна изработка - правење музички инстументи од материјали кои може да ги најдеме дома.

Активноста погледнете ја на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk