X
 28.06.2018 Забава

Десет примери за човечка генијалност што се граничат со глупост

По ваквите фотографии сфаќате зошто интернетот е сјајно место. Веќе е средина на 2018 година, а некои луѓе веќе се илјада години пред нас. На социјалните мрежи кружат фотографии од гении што се вистински победници и кои сигурно ќе ви дадат некоја идеја и ќе ви ги скратат секојдневните маки.

За обичното стрижење, готвење, косење трева и другите досадни нешта што одземаат време обичните луѓе смислиле генијален начин да ги направат поинтересни. Притоа, има и луѓе што се нашле на вистинското место во вистинското време и сето тоа го забележале.

На пример, оваа фотографија покажува дека иднината е сега.

Како не се сетивме на ова?

Фото: Noizz

Кога на мајка ти ќе ѝ кажеш да ти го испрати полначот од горе, а таа ќе ти го прати кучето од иднината.

Овој човек пристигна директно од 3018 година.

Сечењето на ноктите на милениумците добива нова димензија.

Снајди се, па живеј. Или размислувај како ова дете, генијално.

Фото: Noizz

Инженер во душа. Поради моливот.

Фото: Noizz

Фризерите треба да му се заблагодарат.

Колку задоволства на една фотографија...
Подготвил: Билјана Арсовска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава