X
 29.05.2023 Образование

Студентски проект од ФИНКИ: Гејмификација во наставатa

Факултети.мк ги поддржува студентите и секогаш одвојува простор за нивните приказни, потреби и успеси во земјава и во странство. Во таа насока ја започнуваме и новата рубрика Студентски проекти, во која ќе ги објавуваме трудовите на студентите кои сакаат нивното дело да допре до пошироката јавност.
Ги покануваме сите заинтересирани студенти да нѐ контактираат на redakcija@fakulteti.mk.

Студентите Давид Митоски, Евросина Стојкоска, Мила Дабеска и Анета Солунска го реализираа проектот за гејмификација во наставата, во рамките на предметот Медиуми и кмуникација.

Нивниот проект можете да го видите во продолжение.

ГЕЈМИФИКАЦИЈА ВО НАСТАВАТA
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование