X
 29.09.2020 Образование

Повторно проширена листата на училишта во кои ќе има настава со физичко присуство

Владата денеска го усвои извештајот на Комисијата за давање согласности за организирање настава со физичко присуство во училиштата за барањата на основачите доставени во периодот од 25.09.2020 до 29.09.2020 година.

Извештајот на Комисијата е на следниот ЛИНК.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование