X
 30.12.2020 Образование

И во пандемија има задоволни и незадоволни од оценките. Како помина оценувањето на основците?

Првото онлајн-полугодие заврши, учениците се оценети за знаењето, но се поставува прашањето како пандемијата влијаеше врз оценките на основците. Како и во нормални услови, има и задоволни и незадоволни ученици, заслужени и незаслужени оценки…
Според наставниците и образовниот кадар, солидна е крајната слика од школската година и секако од оценките. Што велат нивните искуства?

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование