X
 03.06.2018 Образование

Што ако учениците и родителите не се задоволни од оценките? Кога имаат право да поднесат приговор

Оценките се заклучуваат на 10 јуни, а потоа следува средба со родителите на која ќе им биде соопштен успехот на децата

Учениците од основните училишта имаат уште една недела да го покажат своето знаење за конечна оценка. Периодов тие сѐ уште добиваат тестови по многу предмети, по кои ќе се формулираат конечните оценки.

Прочитајте повеќе на ОВОЈ ЛИНК


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование