X
 06.03.2020 Образование

Студентски предизвик! Снимете видео, креирајте приказна за вашиот цимер

На тројца студенти што ќе направат најкреативни видеа Факултети.мк еднократно ќе им покрие дел од неделниот студентски трошок (2.000 денари)

Факултети.мк е во потрага по интересни приказни креирани од вас, студентите. Еднаш месечно ќе ви даваме предизвик. Сѐ што треба да направите е да снимите кратко видео (најмногу до 1 минута) на зададена тема, кое треба да биде креативно, интересно, но никако не смее да содржи говор на омраза, вулгарен јазик, навреди...
Видеоприказните треба да бидат објавени на социјалната мрежа ТикТок (TikTok).

Темата за првиот студентски предизвик е Мојот цимер е...
Бидете креативни, снимете видео кое ќе му го посветите на вашиот цимер или цимерка, раскажете ни зошто е посебен/а, зошто сте го/ја избрале за цимер/ка.

Што треба да направите:

1. Заследете го Факултети.мк на TikTok (@fakultetimk)

2. Објавете креативно видео со хаштаг: #fakultetimk и #studentskipredizvik1 на тема: Мојот цимер е...

На тројца студенти што ќе направат најкреативни видеа Факултети.мк еднократно ќе им покрие дел од неделниот студентски трошок (2.000 денари).
Натпреварот ќе трае до 15 март. На 16 март добитниците ќе бидат објавени на Факултети.мк. За најдобрите ќе одлучат вашите гласови и оцените на нашиот тим.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование