X
 08.07.2020 Образование

ВИДЕО - Заедно ќе пребродиме сѐ, им порачува професорот Денис Поповски на своите студенти

Минатиот месец Факултети.мк направи онлајн-анкета во која ги запрашавме студентите кој професор заслужува пофалба за неговиот труд што го вложил во организирањето на онлајн-наставата.

Меѓу оние за кои студентите испратија најмногу пофалби се најде и професорот Денис Поповски од Градежниот факултет во Скопје.

- Најдобар е затоа што го препознава и цени нашиот труд и посветеност во овие услови и неговите предавања се концизни и јасни - напишаа за него студентите.

Сега ние го прашавме што тој има да им каже на студентите.

Погледнете ја неговата порака:


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование