X
 09.11.2021 Живот

Во странство сме, а треба да ја однесам ќерка ми во Македонија да ја чуваат 3 месеци. Дали ќе има психички последици?

Имам ќерка од 1 година и 3 месеци. Живееме во странство и моментално не ја примаат во градинка поради тоа што не сум вработена и претпоставуваат дека можам да си ја чувам дома. За да си го решам тој проблем, сакам да ја однесам во Македонија да ја чуваат нејзините баба и дедо, тоа би било околу 3 месеци, додека да најдам работа и на тој начин да ѝ најдат место во градинка. Ме интересира дали би имало психички последици за неа ако ја одвоиме од нас, родителите, на оваа возраст?

Одговорот на прашањето прочитајте го на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот