X
 11.03.2019 Образование

Креативен полигон во битолска градинка - пример како се спојува забава и развој

Кога во едно ќе се спојат играта и дружењето со грижата за физичкото и емоционалното здравје, тогаш е направен полн погодок. Таков проект реализирале во градинката „Мајски цвет“ во Битола, па на креативен и едукативен полигон уживаат 160 дечиња на возраст од три до шест години.

Погледнете ги видеото и фотографиите на Деца.мк


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование