X
 11.06.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: Групирање на живи суштества

Да научиме дека луѓето, растенијата и животните имаат сличности, но имаат и разлики. Ајде да откриеме заедно, вели Магдалена Петреска, едукатор во „Бибиверзум“.

Вежбата за третоодделенци преземете ја на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование