X
 10.01.2015 Забава

Што да НЕ му кажете на еден фотограф?


Фотографијата е комплицирана уметност која бара талент и знаење, но тоа не ги спречува поединците да се однесуваат кон фотографите како кон обичен фотоапарат. Токму затоа, проектот на Лука Масини наречен „Што да не им кажувате на фотографите“, се појавува во вистинско време. Доколку изнајмите или, едноставно, зборувате со фотограф, одбегнувајте ги овие реченици.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава