X
 13.01.2015 Забава

Како НЕ се пренесуваат 94 телефони преку граница?


Кога граничната полиција во Кина забележала неколку момчиња со „чуден од“, тие започнале да се сомневаат во нивната безбедност. Излегува дека тие се обидувале да пренесат 94 ајфони во земјата. Сите телефони биле залепени на нивните тела.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава