X
 15.01.2015 Живот

Хумористични илустрации за еволуцијата на човекотМентис е уметник кој ја користи теоријата на еволуција за да ја претстави реалноста на секојдневието. Се сеќавате на онаа стара илустрација која ја прикажува еволуцијата на човекот, не? Токму таа е основа за ментисовите дела.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот