X
 27.03.2015 Култура

Трендовите меѓу социјалните мрежи годинава

Зарем мапите мора да бидат поврзани со географијата?


Оваа мапа е поврзана со технологијата. Поточно, со социјалните мрежи. На неа може да ги видиме трендовите поврзани со социјалните мрежи. Соодветно, сите мрежи се класифицирани според типот.

Мапата која ја гледате е од годинава. Поголема верзија од неа пронајдете ОВДЕ.

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура