X
 06.04.2015 Култура

Глобалните проблеми кои секојдневно ги игнорираме


Кој е најдобриот начин за подигнување на свеста за глобалните проблеми кај луѓето? „Гардијан“ смета дека најдобар ефект ќе се постигне доколку им се покаже на сите. Така, низ фотографии, медиумот ни покажува на сите на што треба да се фокусираме доколку сакаме да ја зачуваме нашата Земја.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура