X
 14.04.2015 Технологија

Пријавете се за натпревар за најдобро "IoT" решение

Новата иницијатива на Дојче Телеком нуди можност на компании кои работат во доменот на Интернет на нештата и веќе имаат развиено М2М решенија да се пријават на меѓународниот натпревар „Business Wall of Fame”.

Во него се избираат најдобрите пријавени „IoT “ решенија кои ќе имаат можност да се пласираат на локален или на меѓународен пазар.Повеќе информации на www.wallofbusiness.com/.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија