X
 10.05.2015 Економија

Вработување во Макпетрол, ЕВН, Џонсон Мети, Ван Хол, Триглав Осигурување...ВАН ХОЛ
продолжува со процесот на селекција на вработени за потребите на нивната фабрика во Технолошко Индустриската Развојна Зона–Скопје 2, Бунарџик/Илинден. Погледнете го ОГЛАСОТ

МАКПЕТРОЛ минатата недела објави оглас за вработување на 4 НОВИ работници. ПРОФИЛИ кои се бараат

ЏОНСОН МЕТИ објави оглас за вработување на позиција ИТ аналитичар, услови кои треба да ги исполнувате...

ЕВН го проширува својот тим, пријавете се доколку ги исполнувате условите

Триглав Осигурување го проширува својот тим, квалификации кои треба да ги поседувате...

Сите активни огласи можете да ги погледнете на следниов ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Економија