X
 16.05.2015 Култура

Подароци за книгољубецот во вашиот живот


„Соба без книги е како тело без душа“. Тоа го кажал Цицерон. Но, истата изрека била прочитана и напишана безброј пати од времето на Цицерон. Сите книгољубци живеат според неа. Но, со секоја книга одат и дополнителни предмети и додатоци кои дотолку ја разубавуваат секоја соба. Некои ќе ги најдете во галеријата со подароци за книгољубци.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура