X
 06.06.2015 Култура

Препорака за книга: "Вистинска приказна за клубот Билдерберг"


Дали сакате да знаете од каде се сите овие мешаници кои се случуваат во светов?

Дали сакате да се запознаете со еден од највлијателните клубови во светот, со владата во сенка?

Една од највлијателните книги во светот и еден од најголемите бестселери во светот, Вистинска приказна за клубот Билдерберг. Овој интернационален бестселер е преведен на 48 јазици. Книгата е напишана во периодот од 14 години и е истражување направено од самиот автор Даниел Естулин и уште еден автор.

Во оваа книга ќе дознаете што се, се случува во светот и зошто тоа се случува. Строго ја препорачувам оваа книга на сите љубители на вистината и демократијата, бидејќи не е се како што изгледа зад завесата.

„Вистинска приказна за клубот Билдерберг“ - Даниел Естулин

Беркан Асановски


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура