X
 30.06.2015 Забава

Лагите кои ги кажуваат графичките дизајнери и нивното значење


Доколку им веруваме на овие „исповеди“, треба да се внимава кога се работи со графички дизајнер. Внимавајте на црвената боја, на геометријата и на претставувањето. Можеби сè е направено на поинаков начин отколку што ви се кажува.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава