X
 30.06.2015 Култура

Логоата на брендовите на почетокот и сега


Некои брендови постојат цел век, а можеби и повеќе, но нивниот изглед не бил задржан со текот на времето. Многу фактори влијаат на изгледот на одреден производ, а тие постојано се менуваат. Соодветно, се менуваат и брендовите.

„Canva design school“ ги направи споредбите во стариот и модерниот изглед на десетици познати брендови познати насекаде низ светот.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура