X
 03.07.2015 Забава

Што прават инженерите кога им е здодевно?

Работата во лабораторија може да биде осамена. Понекогаш, потребно е нечие присуство само за да се поздравите на крајот на денот. А за некои инженери потребни се повеќе луѓе за да го поздрават за успесите на крајот на денот. За таа намена може да послужат и вештачките раце.

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава